Γιορτές και Εκδηλώσεις 2015-2016

15 Ιουνίου 2016 : Τέλειωσαν και οι εξετάσεις. Σήμερα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την αποφοίτηση των μαθητών της Γ΄Γυμνασίου που φεύγουν από το σχολείο μας. Ανάμεσα στους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που ήρθαν στην εκδήλωση, μας τίμησαν με την παρουσία τους  εκπρόσωποι της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθως και εκπρόσωποι του δήμου μας ανάμεσα στους οποίους και ο δήμαρχος της Καλλιθέας κος Δ. Κάρναβος. Αποχαιρετήσαμε τους μαθητές με τραγουδια από την μουσική μας ομάδα, με φωτογραφικά στιγμιότυπα και βίντεο. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων έδωσε αναμνηστικά σε όλους τους μαθητές της Γ΄τάξης.


22 Απριλίου 2016 : Η μέρα των αθλητικών εκδηλώσεων. Λόγω της επικείμενης ληξης των μαθημάτων διοργανώθηκαν σήμερα υπό την ευθύνη της γυμνάστριας  κας Μπέτσα, α΄γωνας βόλεϊ και μπάσκετ.


25 Μαρτίου 2016 : To 7o Γυμνάσιο στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.


 24 Μαρτίου 2016 : H εκδήλωση για τον εορτασμό της εθνικής επετείου, την οποία συντόνισαν οι καθηγητές Θεόδωρος Παπαδόπουλος και Νίκος Γερμανάκος ολοκληρώθηκε με επιτυχία.


2 Μαρτίου 2016 : Μέλη της Φιλαρμονικής του Δήμου Καλλιθέας . επισκέφθηκαν το σχολείο και μας παρουσίασαν διάφορα πνευστά και κρουστά μουσικά όργανα. Έπαιξαν μάλιστα μερικές χαρακτηριστικές μελωδίες ενθουσιαζοντας τους μαθητές.


 23 Δεκεμβρίου 2015 : Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση την οποία διοργάνωσε η θεολόγος του σχολείου μας Νίκη Νάκα ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Καλές γιορτές.


17 Νοεμβρίου 2015 : Η γιορτή της επετείου της 17ης Νοέμβρη την οποία διοργάνωσαν οι καθηγήτριες Αδαμαντία Μάρκου και Νίκη Νάκα. 


28 Οκτωβρίου 2015 : Η εκδήλωση για την επέτειο του ΟΧΙ διοργανώθηκε από τις φιλολόγους του σχολείου μας Δέσποινα Παπαχρυσάνθου και Κάτια Ψαθάκη. 


12 Οκτωβρίου 2015 : Για πρώτη φορά φέτος γιορτάστηκε στα σχολεία η επέτειος της απελευθέρωσης της πόλης των Αθηνών από τους Ναζί και διοργανώθηκε σύντομη εκδήλωση  με προβολή βίντεο με σχετικό περιεχόμενο που επιμελήθηκε ο καθηγητής του σχολείου μας Δημήτρης Κρανιάς.


 4 Οκτωβρίου 2015 : Εκδηλώσεις για την ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Εγιναν αγώνες βόλλευ, μπάσκετ και πινγκ πονγκ, μαθητές δημιούργησαν κολαζ με σχετικό περιεχόμενο. Τέλος προβλήθηκε βιντεο με θέμα τους Παραολυμπιακούς αγώνες και κινηματογραφική ταινία.

Η χορωδία κ η ορχήστρα

Βασικό στοιχείο κάθε  εκδήλωσης είναι η χορωδία και η ορχήστρα του σχολείου. Σε όλες τις εκδηλώσεις που αναφέρονται την διεύθυνση τους έχει αναλάβει η μουσικός Ζωή Κορκονικήτα.

 

Δείτε το μουσικό βίντεο


"Η ζωή είναι ωραία" των Piovanni/Φασουλά από την μουσική ομάδα του 7ου Γυμνασίου Καλλιθέας όπως παρουσιάστηκε στην εκδήλωση αποφοίτησης . Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα μπορείτε εναλλακτικά να το δείτε εδώ

Δείτε το βίντεο

από την επίδειξη της φιλαρμονικής

Η επόμενη εκδήλωση


Καθώς η σχολική χρονιά 2015-2016 έφτασε στο τέλος της , η επόμενη εκδήλωση θα γίνει του χρόνου με το καλό. Καλό καλοκαίρι.